Verzekeringen Voor Startende Zelfstandigen - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek

Published Jan 07, 22
5 min read

Auto Beschadigd Door Een Overstroming: Wat Vergoedt - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek

SAVE Insurance BXL

Av. de la Chevalerie 7, 1040 Etterbeek
02 216 85 20
Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto

Soms zijn mensen nog positief verrast over de dekking van de BA autoverzekering. Autoverzekering Vergelijken .

Geven we u - bij bijvoorbeeld een volledige omnium - een gratis vervangwagen op het moment dat uw wagen bij een erkend Ethias-hersteller staat. Een perte totale? Dan krijgt u 6 dagen lang een vervangwagen, afhankelijk van de beschikbaarheid in de garage. Wist u trouwens dat wanneer u uw wagen laat herstellen bij een erkend Ethias-hersteller, ze de factuur rechtstreeks naar Ethias sturen? Da’s makkelijk én minder papierwerk voor u.De verzekeraar neemt dankzij deze waarborg de schadekosten van de tegenpartij voor zijn rekening. Maar het is zeker niet de enige dekking die er is. U kan uw BA-verzekering aanvullen met waarborgen zoals rechtsbijstand, een bestuurdersverzekering of een omnium. Een volledige omnium is interessant als u de kosten aan uw eigen wagen ook wil vergoed zien.

We lijsten de voornaamste uitsluitingen voor u op: De schade na een ongeval in fout aan uw eigen voertuig. Wat u wel kan doen om eigen schade te verzekeren: een volledige omniumwaaborg nemen. De schade aan voorwerpen die zich in het verzekerde voertuig bevinden. burgerlijke aansprakelijkheid. Zelfs wanneer ze van iemand anders zijn.

Autoverzekering Ba (Burgerlijke Aansprakelijkheid) - Fod ... - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek

Met beleggen kan je geld verdienen, maar ook verliezen. Daarom kijk je best niet alleen naar de potentiële opbrengst, maar ook naar de risico’s die eraan verbonden zijn. Deze tips helpen je bij het maken van je keuze.

De wetgever verplicht je om een autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) te nemen voor je auto, moto, bestelwagen,... Deze verzekering zal in jouw plaats de betalen als je in fout bent bij een ongeval. Zo is iedereen er zeker van dat wanneer iemand anders een ongeval veroorzaakt hij vergoedt zal worden.

Op dat vlak zijn er dus . Het onderscheid zit vooral in de manier waarop je premie evolueert (bonus-malus of schadevrije jaren) en in mindere mate in de bijkomende dekkingen zoals een vervangwagen of takelen na een ongeval. De BA is een basisverzekering, dus de dekking bij een ongeval is niet uitgebreid (verzekering motor).

Volgende tabel geeft een overzicht van het verschil in dekking per verzekering..

Ba & Rechtsbijstandsverzekering Voor Je Auto - Verzekeringen ... - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek

Welke verantwoordelijkheid ? Voor uw handelen dat schade zou berokkenen aan derden en hun goederen. De schade die u als bestuurder van het verzekerde voertuig zou kunnen veroorzaken aan andere personen, als u verantwoordelijk voor een ongeval zou worden gesteld. Wel voorzien sommige verzekeringsmaatschappijen meteen deze dekkingen bij het afsluiten van de basisverzekering burgerlijke aansprakelijkheid.

Autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Vergelijken - Verzekeringsmakeleaar EtterbeekBurgerlijke Aansprakelijkheid En Bijstand Na Ongeval - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek


Als dit niet het geval is, bestaat er een mogelijkheid om een tweede dekking, zelfs een derde dekking af te sluiten, genoemd en bestuurdersverzekering. Win hierover zeker informatie in bij uw verzekeraar. auto verzekeren.

Parkeer uw autoverzekering bij ons, u bent aan het juiste adres! Van zodra u zich in het verkeer begeeft met een gemotoriseerd voertuig zoals een auto, moto, brom- of snorfiets, vrachtwagen, dan bent u wettelijk verplicht om een verzekering af te sluiten. De dekkingen en wettelijke contractuele bepalingen zijn bij wet vastgesteld en dus overal dezelfde.

Verzekeraars spelen hierop in en geven voordelen als levenslang behoud bonus malus graad, gratis bijstand na ongeval, derde betaler systeem na ongeval,… Een goedkope premie is dus zeker niet altijd een betere koop. Leg zeker de voorwaarden naast elkaar en niet enkel de premie! Als bewijs van dekking dient u steeds het geldig groen verzekeringsbewijs bij te hebben in het voertuig.

Wat Is De Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (Ba) Auto? - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek

Autoverzekering - Ba - Burgerlijke Aansprakelijkheid - Verzekeringsmakeleaar EtterbeekAuto Beschadigd Door Een Overstroming: Wat Vergoedt - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek


Omdat dit in praktijk redelijk lang kon duren alvorens tot schadevergoeding kon worden overgegaan,hebben de verzekeringsmaatschappijen onderling overeenkomsten afgesloten. De of is de belangrijkste. Wanneer het verkeersongeval aan enkele voorwaarden voldoet, dan kan de verzekeraar van de niet-aansprakelijke partij de leiding nemen in het schaderegelingsproces. Hierbij zal deze laatste verzekeraar via een onafhankelijk expert de schade aan het voertuigbegroten en zelf eerst de schade vergoeden.

Zo hoeft u niet te wachten wanneer u in recht bent en kan de herstelling van uw schade eigenlijk onmiddellijk gebeuren.

Bescherming van lichamelijke schade, inkomstenverlies, … van de bestuurder bij een ongeval Deze beschermt u wanneer u , zelfs als u in fout bent. Of u nu zelf rijdt, iemand anders uw wagen bestuurt of u met een andere wagen rijdt in privéomstandigheden. Hebt u na uw ongeval medische zorgen nodig? Nood aan huishoudhulp? Moet uw wagen of woning aangepast worden? Dan kan u rekenen op schadevergoedingen, die kunnen oplopen tot 1 500 000 euro, in functie van uw situatie: medische behandelingskosten tijdelijke, persoonlijke, economische of huishoudelijke ongeschiktheid als die langer duurt dan 15 dagen blijvende ongeschiktheid als deze persoonlijk, economisch of huishoudelijk is en meer dan 10% bedraagt (de eerste 10% wordt niet vergoed) overlijden (begrafeniskosten, morele schade en inkomstenverlies van de echtgenoot/echtgenote, samenwonende partner, …) … :Betwisting van de aansprakelijkheid? Dan krijgt u een voorlopige schadevergoeding.

Auto Beschadigd Door Een Overstroming: Wat Vergoedt - Verzekeringsmakeleaar EtterbeekBurgerlijke Aansprakelijkheid Voor Uw Auto - Ag Insurance - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek


- De ongevallen die opzettelijk worden veroorzaakt.- Het besturen van een wagen in dronken toestand of onder invloed van drugs.- De schade veroorzaakt door bestuurders die niet over een geldig rijbewijs beschikken. In deze gevallen vergoedt de maatschappij echter de derden, maar oefent zij een verhaal uit tegen de aansprakelijke voor het ongeval.- De schade aan het voertuig aangeduid in het contract.

Wat Is Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid (Ba)? - Verzekeringsmakeleaar Etterbeek

Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen door te klikken op onderstaande tab. U kunt deze ook gratis verkrijgen bij uw tussenpersoon..

Navigation

Home